Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10

Als u hetzelfde Microsoft-account gebruikt voor meerdere apparaten met het Windows 10-besturingssysteem, zullen er zeker momenten zijn dat u per ongeluk algemene gegevens op deze apparaten synchroniseert en wilt verwijderen. Als u niet weet hoe u gesynchroniseerde gegevens op Windows 10 moet verwijderen , kunt u de volgende tutorial raadplegen.

Het synchroniseren van instellingen is iets dat veel gebruikers gebruiken, vooral als er veel verschillende apparaten zijn, maar slechts met één account. Dit zal de gebruikerservaring consistent en gebruiksvriendelijker maken. Wanneer u zich echter aanmeldt bij uw Microsoft-account en deze synchronisatie gebruikt, kan dit de installatie van bepaalde applicaties, wachtwoorden of andere onderwerpen inhouden, het kan soms lastig zijn en problemen veroorzaken. zou moeten hebben.

Hoe de synchronisatie van de installatie van Windows 10 in te schakelen, uit te schakelen

Windows 10

Stap 1: Om de synchronisatie te verwijderen, moeten we eerst de synchronisatiemodus op de computer uitschakelen, door op het bureaubladscherm met de linkermuisknop op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm te klikken, selecteer Klik op het instellingenpictogram.

Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10

Stap 2 : Klik op het Accounts- pictogram in de volgende interface.

Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10

Stap 3 : Zoek uw instellingen synchroniseren en zet de synchronisatie-instellingen op UIT zoals hieronder om het uit te schakelen.

Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10

Als we opnieuw willen synchroniseren, hoeven we alleen de serialisering uit te voeren en dit item te laten voltooien.

Hoe synchronisatie op Windows 10 te verwijderen

Om instellingen te verwijderen die op eerdere apparaten zijn gesynchroniseerd, gaat u naar het OneDrive- adres en meldt u zich aan bij uw OneDrive- account.

Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10Scroll dan naar beneden en klik op Verwijderen .

Gesynchroniseerde instellingen verwijderen op Windows 10

Dit is een gids voor het uitschakelen en verwijderen van gesynchroniseerde gegevens van een Microsoft-account op het Windows 10-besturingssysteem van uw computer, met andere apparaten of besturingssystemen kunt u hetzelfde doen.

Schakel synchronisatie uit op Windows 8 :

Instellingen / PC-instellingen wijzigen / OneDrive / Synchronisatie-instellingen / schakel Synchroniseer uw instellingen op deze pc naar UIT.

Schakel synchronisatie uit op Windows Phone 8.1:

Instellingen / Mijn instellingen synchroniseren / vervolgens synchronisatie uitschakelen voor alle thema's zoals: Achtergrond, app-instellingen, wachtwoorden ...

Laat een reactie achter

Stop ongewenste afdrukken en downloads in OnlyOffice.

Stop ongewenste afdrukken en downloads in OnlyOffice.

Stel limieten in voor afdrukken en downloaden voor ONLYOFFICE-links, leden van vergaderruimtes of Docs API-sessies en controleer vervolgens de beperkingen vanuit een ontvangeraccount.

Plan betrouwbare back-ups voor ONLYOFFICE Workspace

Plan betrouwbare back-ups voor ONLYOFFICE Workspace

Stel in ONLYOFFICE Workspace een back-upbestemming, -schema, e-maildekking en bewaartermijn in en controleer vervolgens of het archief gereed is voor herstel.

Implementeer ONLYOFFICE Docs Enterprise met het officiële opstelbestand.

Implementeer ONLYOFFICE Docs Enterprise met het officiële opstelbestand.

Start de Enterprise Docker Compose-stack, bewaar de licentie en gegevens, configureer JWT op een veilige manier en controleer of de editors klaar zijn voor integratie.

Tekst in spreadsheets opschonen met een herbruikbare ONLYOFFICE-macro

Tekst in spreadsheets opschonen met een herbruikbare ONLYOFFICE-macro

Gebruik een ONLYOFFICE JavaScript-macro om niet-afdrukbare tekens te verwijderen en overtollige spaties te verwijderen uit een gedefinieerd bereik in een spreadsheet, met een veilige controleworkflow.

De standaard opslaglocatie van ONLYOFFICE Workspace wijzigen

De standaard opslaglocatie van ONLYOFFICE Workspace wijzigen

Verplaats portalgegevens van Disk Default naar een ondersteunde cloudopslagprovider, of verplaats Docker-gegevens veilig door de hostvolumetoewijzing te wijzigen.

Verwijder ONLYOFFICE Document Server volledig van Linux.

Verwijder ONLYOFFICE Document Server volledig van Linux.

Bepaal of de documentenserver gebruikmaakt van een Linux-pakket of Docker, verwijder alleen de componenten ervan en controleer de resterende gegevens zonder per ongeluk gedeelde services te verwijderen.

Voorkom vertragingen bij het samen bewerken in ONLYOFFICE door de oorzaak van het probleem te vinden.

Voorkom vertragingen bij het samen bewerken in ONLYOFFICE door de oorzaak van het probleem te vinden.

Sporen van trage samenwerking bij het bewerken van documenten op basis van Docker-bronnen, proxyverbindingen of de laadtijd van documenten, en kies vervolgens de oplossing die overeenkomt met uw metingen.

HTTPS configureren voor ONLYOFFICE-documentatie in Docker

HTTPS configureren voor ONLYOFFICE-documentatie in Docker

Kies waar TLS moet eindigen, koppel een vertrouwd certificaat en een privésleutel veilig en verifieer de HTTPS-toegang tot een in Docker gehoste ONLYOFFICE Docs-server.

Verbind een PHP-app met OnlyOffice-documenten en sla wijzigingen op.

Verbind een PHP-app met OnlyOffice-documenten en sla wijzigingen op.

Integreer de ONLYOFFICE-editor in uw PHP-applicatie, onderteken de configuratie met JWT en sla bewerkte bestanden op via een beveiligde callback.

Houd de spellingcontrole van ONLYOFFICE ingeschakeld voor de taal die u kiest.

Houd de spellingcontrole van ONLYOFFICE ingeschakeld voor de taal die u kiest.

Stel de taal voor de spellingcontrole in voor het hele document of voor geselecteerde tekst, controleer of de spellingcontrole is ingeschakeld en geef aan wanneer een serverwoordenboek ontbreekt.