Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Zelf-annulerende gedeelde links op Google Drive is een van de effectieve en handige manieren om Google Drive te gebruiken die gebruikers niet kennen. Dit helpt ons niet alleen de gegevens te beveiligen, maar ook om onnodige ongemakken te voorkomen.

Google Drive is tegenwoordig een van  de  meest gebruikte online opslagservices . Het delen van gegevens op deze tool is ook een truc van Google Drive , en dat is het aantal gebruikers dat ervoor kiest om dagelijks te werken.

Download Google Drive voor iOS

Download Google Drive voor Android

Download Google Drive voor computers

Stel zelfvernietigingstijd in bij het delen van Google Drive-gegevens

Stap 1: log in op uw Google Drive-account.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Stap 2: Open een ander tabblad en open deze link , klik op Machtigingen controleren.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Stap 3: Er verschijnt een meldingsvenster, klik met de linkermuisknop op Toestaan ​​- Toestaan.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Stap 4: Er verschijnt een nieuwe interface, u volgt de stappen die erop staan. De eerste is om naar Open Drive te gaan om een ​​document te selecteren, een bestand om met anderen te delen.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Selecteer de gegevens die u met anderen wilt delen en klik vervolgens op Openen om te verzenden.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Stap 5: Nu komt u bij de details van de installatie, inclusief het instellen van rechten voor de mensen in de groep, die u deze gegevens deelt (wie kan zien, wie mag bewerken). Selecteer ook in de sectie Vervaltijd instellen de twee pijlpictogrammen hieronder om te bepalen hoe lang uw gegevens mogen bestaan. De tijd varieert van enkele uren tot maanden of jaren.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert
Zo mogen alleen deze gegevens binnen zeven uur na indiening 'leven'

Nadat u de tijd heeft geselecteerd, klikt u met de linkermuisknop op Vervaltijd instellen om de gegevens te verzenden die u zojuist hebt ingesteld. Op dit punt verschijnt er korte informatie om als laatste terug te kijken.

U kunt op Annuleren (rood) klikken om het verzendproces te annuleren.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Stap 6: Controleer uw e-mailadres (als u de ontvanger bent).

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Klik op Openen om te gebruiken. De gegevens die met deze opstelling worden gedeeld, zijn nog steeds volkomen normaal en kunnen elke bewerking zonder problemen uitvoeren. Nadat de installatieperiode is verstreken, wordt het bestand echter automatisch "vergrendeld" en is het niet langer beschikbaar voor gebruik.

Hoe u het delen van links op Google Drive zelf annuleert

Als u wilt dat uw gegevens slechts op een beperkte manier worden gebruikt en om problemen op lange termijn te voorkomen zonder onnodige problemen, is het bepalen van de levensduur van Google Drive-gegevens een van de beste manieren om deze te gebruiken. Deze online hostingservice is het meest effectief.

Videozelfstudie om gegevens zelf te vernietigen bij delen via Google Drive

Ik wens u een succesvolle implementatie!

Laat een reactie achter

Stop ongewenste afdrukken en downloads in OnlyOffice.

Stop ongewenste afdrukken en downloads in OnlyOffice.

Stel limieten in voor afdrukken en downloaden voor ONLYOFFICE-links, leden van vergaderruimtes of Docs API-sessies en controleer vervolgens de beperkingen vanuit een ontvangeraccount.

Plan betrouwbare back-ups voor ONLYOFFICE Workspace

Plan betrouwbare back-ups voor ONLYOFFICE Workspace

Stel in ONLYOFFICE Workspace een back-upbestemming, -schema, e-maildekking en bewaartermijn in en controleer vervolgens of het archief gereed is voor herstel.

Implementeer ONLYOFFICE Docs Enterprise met het officiële opstelbestand.

Implementeer ONLYOFFICE Docs Enterprise met het officiële opstelbestand.

Start de Enterprise Docker Compose-stack, bewaar de licentie en gegevens, configureer JWT op een veilige manier en controleer of de editors klaar zijn voor integratie.

Tekst in spreadsheets opschonen met een herbruikbare ONLYOFFICE-macro

Tekst in spreadsheets opschonen met een herbruikbare ONLYOFFICE-macro

Gebruik een ONLYOFFICE JavaScript-macro om niet-afdrukbare tekens te verwijderen en overtollige spaties te verwijderen uit een gedefinieerd bereik in een spreadsheet, met een veilige controleworkflow.

De standaard opslaglocatie van ONLYOFFICE Workspace wijzigen

De standaard opslaglocatie van ONLYOFFICE Workspace wijzigen

Verplaats portalgegevens van Disk Default naar een ondersteunde cloudopslagprovider, of verplaats Docker-gegevens veilig door de hostvolumetoewijzing te wijzigen.

Verwijder ONLYOFFICE Document Server volledig van Linux.

Verwijder ONLYOFFICE Document Server volledig van Linux.

Bepaal of de documentenserver gebruikmaakt van een Linux-pakket of Docker, verwijder alleen de componenten ervan en controleer de resterende gegevens zonder per ongeluk gedeelde services te verwijderen.

Voorkom vertragingen bij het samen bewerken in ONLYOFFICE door de oorzaak van het probleem te vinden.

Voorkom vertragingen bij het samen bewerken in ONLYOFFICE door de oorzaak van het probleem te vinden.

Sporen van trage samenwerking bij het bewerken van documenten op basis van Docker-bronnen, proxyverbindingen of de laadtijd van documenten, en kies vervolgens de oplossing die overeenkomt met uw metingen.

HTTPS configureren voor ONLYOFFICE-documentatie in Docker

HTTPS configureren voor ONLYOFFICE-documentatie in Docker

Kies waar TLS moet eindigen, koppel een vertrouwd certificaat en een privésleutel veilig en verifieer de HTTPS-toegang tot een in Docker gehoste ONLYOFFICE Docs-server.

Verbind een PHP-app met OnlyOffice-documenten en sla wijzigingen op.

Verbind een PHP-app met OnlyOffice-documenten en sla wijzigingen op.

Integreer de ONLYOFFICE-editor in uw PHP-applicatie, onderteken de configuratie met JWT en sla bewerkte bestanden op via een beveiligde callback.

Houd de spellingcontrole van ONLYOFFICE ingeschakeld voor de taal die u kiest.

Houd de spellingcontrole van ONLYOFFICE ingeschakeld voor de taal die u kiest.

Stel de taal voor de spellingcontrole in voor het hele document of voor geselecteerde tekst, controleer of de spellingcontrole is ingeschakeld en geef aan wanneer een serverwoordenboek ontbreekt.